• 02_RATIONAL-rational.jpg
  • 02_RATIONAL-rational.jpg

MYHRVOLD-GRUPPEN

Myhrvold-Gruppen har levert maskiner og utstyr til matvarebransjen i flere generasjoner. Hos oss finner du fagfolk som har kompetanse innen de aller fleste områder som behandler mat. Vi er engasjert i verdikjeden som springer ut fra bondens gård til matindustrien, dagligvarebransjen, samt i ulike storkjøkken i hoteller, restauranter og kantiner m.m. Vår filosofi er å skape fremtidsrettede løsninger for våre kunder slik at de matprodukter som foredles fremstår med ypperste kvalitet.

- Vi har som målsetting å være en betydelig aktør med kvalitet og leveringstrygghet i fokus. Blant våre ansatte har vi spesialkompetanse innen ulike fagområder for å gi deg som kunde den beste rådgivning i valg av utstyr og løsninger. Vi driver landsdekkende distribusjon innen Horeca, Dagligvare og Industri. Våre produkter kommer fra ledende merkevareprodusenter som Rational, Bizerba, Winterhalter, MenuSystem, Comenda, Scotsman og mange flere.

- Gode produkter trenger service og oppfølgning for å ha lang levetid. Vi har derfor også et landsdekkende serviceapparat bestående av egne og tilknyttede servicepartnere som tilbyr både forebyggende og løpende service. Dette har som mål å sikre driftsstabilitet og god driftsøkonomi for våre kunder.

Om du ønsker å ta kontakt med oss kan du benytte kontaktskjema eller ringe oss på +47 22 70 10 00 så vil vi hjelpe deg med å komme i kontakt med riktig person.


Visjon

Kundeinnsikt og faglig styrke skal sikre at Myhrvold-Gruppen
er en attraktiv og gjensidig lønnsom samarbeidspartner.


Leverandører